A XXI. Falunap pillanatképei

BÉNYIEK A VI. MAGYAR VILÁGTALÁLKOZÓN

A Bényi Nyugdíjasklub a törvényhozás épületében

 

Megemlékezés a Forradalom és Szabadságharc 169. évfordulóján
Jubilánsok köszöntése 2016. december 10-én (képgaléria)
A Jednota COOP szupermarket ünnepélyes megnyitója Bényben
 
Érsek Árpád közlekedési miniszter találkozója a régió polgármestereivel Bényben (képgaléria)
Megemlékezés 1848-49
 
 

Bény Község gazdasági és szociális fejlesztési terve

                     a 2015-2020. időszakra

       Amit a hulladék válogatásáról tudni kell

XX. Falunap Bényben, 2015. augusztus 15.
 

 

 

2015. március 25-én a községi hivatal alkalmazottai véradáson vettek részt Kőhídgyarmaton. Szeptemberben minden bényi önkéntes véradónak lehetősége lesz Bényben is vért adni.

 

 

2015. március 1. - A helyi nyugdíjas klub évzáró tisztújító ülése. Dávid István 13 év elnökség után lemondott tisztségéről. A tagság egyhangúan az elnöki posztra Smíd Erzsébetet jelölte. Pista bácsinak köszönet AZ odaadó 13 évi munkáért. Smíd Erzsébet gratulálunk, munkájához sok sikert, kitartást és nagyon jó egészséget kívánunk.

 

 

Kedves ünnepeltek, tisztelt vendégek, minden kedves jelenlévő!

           Nagy tisztelettel köszöntöm Önöket itt a bényi kultúrházban, ahol már hagyományosan minden év decemberében összejövünk, hogy ünnepélyes keretek közt köszönthessük községünk 60 év feletti kerek évfordulós lakosait.

Ma is szeretnénk kifejezni hálánkat, tiszteletünket, megbecsülésünket és szeretetünket azok iránt, akik hosszú, munkában eltöltött évek után köztünk töltik megérdemelt nyugdíjas éveiket. Sokat gondolkodtam, hogyan is szóljak ma Önökhöz, mert nemcsak az idősebb generáció foglal ma itt helyet az ünnepeltek között, de olyan személyek is, akik még aktívan dolgoznak, vagy csak alig pár hónapja lépték át a megérdemelt nyugdíjasnapok küszöbét, és egy reggelen arra ébredtek, hogy már nem kell munkába menni. Azonban egy percig se gondolja Önök közül senki, hogy már feleslegesek a családjuk, vagy a társadalom számára. Igenis szükség van Önökre, a meleg szívű, munkában elfáradt kezű anyukákra, apukákra, nagymamákra, nagypapákra, dédikre.

MOST-HÍD disznótoros 2014. február

Megemlékezés az 1848-49-es Szabadságharc tiszteletére március 15-én